Tack för den här tiden

Nu går jag o lägger mig för sista gången i denna lägenheten. God natt!!!

Om svaret är ja, så gör jag nog det..

Kan man sakna något man inte riktigt fått?

Allt för ofta....

SJ+signalfel=försening=sant...

En glad lektor..

Såhär lite halvbakis har jag hoppat på tåget efter att ha mött min lektor på perrongen och hjälpt henne hitta rätt tåg :) att jag dessutom hade kursboken uppstickandes från väskan gjorde det hela ännu bättre. Om hon bara inte märkte min seghet så borde väl betyget vara i hamn????? När jag tragglar hem från krogen i natt kom jag på att jag skulle kolla när Det gick en bra buss in till stationen, fick en örfil av Kronobergs länstrafik.. Första bussen på söndagar går först 11.20 och mitt tåg avgick 11.02... Tack för att Karolina är snäll och skjutsade mig för jag måste sluta åka taxi!!!!!!!!

En försäljare som ville sälja mirakelpiller..

Hamnade på en blogg som skrev om gatuförsäljare, då kom jag på vad som hände i oslo en kväll. Jag måste dela med mig av det, det hade kunnat bli så bra om det han sa var sant, men som vanligt brukar det ju inte vara sant det de säger de där gatuförsäljarna... Iaf när vi går på stan är det en försäljare som frågar hur ofta jag äter fisk, han var trevlig och vi var ostressade så stannar en liten stund, jag svarar att jag inte äter fisk så ofta och han pratar på om det han så länge övat in, innan jag avbryter honom säger han "...det ökar din livskvalitet med 30%" varpå jag ställer motfrågan "vad är livskvalitet för dig?" Han svarar då att det är när han får sitta på stranden med en bira i handen.. "Perfekt!!" utropar jag och fortsätter "så om jag äter dina fiskoljetabletter så hamnar jag i ett nafs på stranden med en öl i handen? Detta är ju fantastiskt" Det visade sig att det blev lite fel och det var inte alls så han menade (men sa), jag skulle inte komma till stranden om jag åt hans fiskolja i en vecka... Jag köpte ingen fiskolja, men gick fnittrande därifrån och hade velat byta den kyliga höstluften mot en varm strand...

Fanns världen och livet innan Facebook fanns?

Det blev en trevlig kväll. Jag berättade om missödet med minnesluckan, men hon accepterade det i och med att jag bakat så goda grahamsscones. Utan dem vetisjutton faktiskt. Som tur var gjorde jag lite extra så imorgon har jag bjudit hit Karolina på sconesfrulle =) Trevligt värre. Om en vecka kan jag säga att jag flyttar i morgon, det känns riktigt skönt. Trots det faktum att så mycket har krånglat här känns det ändå lite konstigt att jag faktiskt ska flytta nu. Detta har ju ändå varit min start i Växjö och mitt hem. Hoppas att jag kommer känna mig hemmastadd fort i den nya lägenheten. Men det tror jag. Borde styra upp en inflyttningsfest då. Vi har pratat om hur kul det vore med en hemmafest (som kanske leder till utgång) med tema och utklädning. För sånt är kul! =) Spännande att se hur stor del Facebook är hos många. Själv kom jag inte in där nu, men tänkte att det var min dators fel. Lite irriterad går jag in på aftonbladet.se istället. Som översta rubrik hittar vi "JUST NU: Problem på Facebook" Strax under följer valkaoset, men Facebook är alltså lite större än valet just nu...

så lite som möjligt på så lång tid som möjligt...

Borde.göra.lite.nytta.istället.för.att.sitta.här.och.göra.så.lite.som.möjligt.på.så.lång.tid.som.möjligt.punkt. Ett kul scenario inträffade idag när jag satt på dagens föreläsning. Fick ett sms där det stod något i stil med "kan vi ta en fika eller något i stället för lunch, för min lärare sa nyss att vi får bara trettio minuters lunch!" Så här är det då va, jag och Therese (kalla henne hickan!!) var ute i tisdags och gjorde Campus osäkert. Smsade då en nyfunnen vän och frågade om hon var ute, icke sa Nicke. (det är en hon, så hon heter inte Nicke..) Vi beslutar att vi ska ta en fika någon dag, eller varför inte ännu hellre en lunch. Mitt svar blev "jag är lite för full, så kanske inte fika ikwell!" (Detta var strax efter tolv....... Vem går och fikar då? Och ännu hellre, VART går man och fikar då? Kebabvagnen räknas nog inte som fika...) Det blev bestämt att vi skulle luncha idag. Meeeeeeeeeen, det faktum att jag inte hade ett minne av det gjorde att jag fattade noll är smset kom idag. Som kompensation ska jag bjuda henne på scones om cirkus en timme....

Tvättar

Har inget internet i min lägenhet. Det suger. Endast en av två(bokade) tvättmaskiner fungerar. Det suger. Nästa vecka flytar jag. Det suger inte!! Igår hade vi två seminarium. Gick galant! Igårkväll var jag hos en klassis, Ida. Vi var ett gäng där, tjötade, Såg på superstars o hade det trevligt. Cissi bjöd på ananaspaj o ida på kladdkaka... Mmmmmm! Idag har vi varit helt lediga, trots det gick jag upp vid sju o tog mig till skolan. Fick välja praktikplatser, vi ska ut på praktik två dagar i oktober. Så 18-19/10 ska jag var på ortopeden på centrallasarettet i Växjö! Spännande! :) Nu ska jag kasta den (förhoppningsvis) tvättade tvätten i torktumlaren o fylla maskin två med tvätt.. Ser förresten på Kenny Starfighter. Kenny begins. Rolig film!!

Inte okej!

Jag gillar inte det faktum att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen, men vem gör det?

Val 2010

Lite för mycket valvaka och för lite plugg. Två seminarium i morgon, fast det är bara val vart fjärde år. Undrar om det argumentet håller på seminarierna i morgon? Tror inte det. Jag pluggar samtidigt då. Perfekt! Självklart tog jag mitt samhällsmedborgerliga ansvar idag och röstade. Tycker att det är konstigt gjort av de som inte röstade att just inte rösta. Jag hoppas att ni ynkliga individer som inte röstade inte kommer att klaga ett enda litet jota under dessa fyra år. Tack för mig!

...

Jag funderar fortfarande....

En djup tanke

Nu väntar jag på bussen. På tåget funderade jag på hur många gånger konduktören ropat ut "nya reeeeeeeesande?"

Missade det viktigaste

Idag är det två veckor kvar tills jag får min nya lägenhet!! =) Lycklig!! Även två veckor kvar tills jag och mammsen ska på Ladies Night i Växjö =)

17 sept..

På hemmahemmaplan igen. Men jag trivs ju i Växjö så blir nog tillbakafärd i möra! Ikväll har jag varit och jobbat, kändes skönt. För visst saknar jag jobbet ibland! Det betyder inte att jag inte trivs med Växjölivet och att läsa till sjuksyrra, men det är bara det att när man jobbat så intensivt som jag gjort sista halvåret blir det lite konstigt att bryta.. I morgon bangar jag på Vandringskängen, förfest, tjugoårsfest och utgång. Orkar helt enkelt inte med det. Vill vara hemma och bara ta det lugnt, inte komma hem och flänga runt och bli lite trött som en flådd fisk.. Nu ska jag retas lite med min lillebror och hans kompisar. hehehe Ang. kommentaren från Sketis: Ja sjuhelvetesdyrt!! Gissa att jag inte ska dit mer denna säsongen, nu är det bara studentpubar som gäller!

Jag bor...

..I Växjö. ..På en liten yta, i en liten lägenhet, med hög hyra. ..I ett hus där man prioriterar att frosta fönstret i tvättstugan och inte in i badrummet (står man på tå så ser man in) eller fönstret i ytterdörren, där ser man hela lägenheten (utom badrummet, för då får man så snällt ta andra fönstret.) ..Granne med en bilverkstad. ..På ett ställe som ligger 130:-/1,5km med taxi från Campus och studentpubarna på nätterna. ..På ett ställe som man måste gå uppför en massa backar för att komma hit. ..I en lägenhet där vattnet har stängts av tre gånger på mindre än en vecka. ..I en lägenhet som det regnade in i första veckan. ..Själv. ..Snart i en två på Campus, 1 oktober... =)

den där underbara föreläsningen som var igår...

Jo så här är det, jag missade lite av den roligaste (läs: knäppaste) grejen med föreläsningen igår. Vi satt och hade den i polisernas skjutrum, alltså i ett skjutbanerum.. Galet...

En tisdag i september

Blev inte så lång dag som jag förutspådde. Visst det var en bra föreläsning, OM man ska bli arkitekt eller inredare.. Men inte om man ska bli sjuksyrra som jag. Vi var ganska många som gav upp efter lunch. Så jag har städat lägenheten istället, nu ser den fin och fräsch ut. Måste lägga ut en bild på mitt duschdraperi snart, det är niiiice! =) Nu lagar jag mat, har en paj på g. Det är dock tråkigt att laga mat till sig själv, äta själv, prata med sig själv, diska själv, sova själv.. Jaja, det är ju inte att jag inte har några vänner här, men det blir lite ensamt i lägenheten emellanåt.. Hjärtligt välkommen!! Ikväll ska jag nog plugga lite med, o sen se på IDOL på tv4play en timme efter alla andra, ja, jag ska köpa mig en tv snart!! ;) Pöss!

En helg och en måndag..

ang. fyyy för idioter... Var på Sigges i lördags, betalade 160 kronor i inträde, sen ville de ha 60 kronor i garderoben, jag blev sur, råkade i ett svagt ögonblick säga att han var efterbliven, och höll på att bli utslängd. Men dyrt var det!!!!! Har varit ute o sprungit nu, käkat ett äpple och nu blir det duschen. Känner mig duktigt. Känns dock lite jobbigt att jag har föreläsning i morgon mellan halv ni och halv fem, usch!!!! =( Det är lång tid!! Igår följde mamma med mig hit, sov här. Det är sjukt hur snabbt man vänjer sig vid att sova själv.. Mamma låg på luftmadrass som knarrade när hon vände sig om, vaknade av det och fick panik över att någon var i lägenheten!! Idag har jag och mamma gått på stan, fick se Alf Svensson spela saxofon. Har även skrivit kontrakt på att jag tar över lägenheten den 1 oktober, innan har vi bara bestämt det muntligt men kontraktet var från 1 november, så det känns gött nu! Var hemma fredag till söndag. Jobbade lördag och söndag. I fredags åkte jag, Linn och Jeffe till Jenny och såg på Solsidan, sjuuuuukt bra!! I lördags blev det förfest hos Tessan och sen Sigges, och ja, Sigges är verkligen överskattat!!!

Fy för idioter!!

Jag hatar små dryga idioter som tror de är något. Punkt!

Buss

Sitter på bussen nu.. Busschaffisen var glad. Jag blev glad. Sen klev det på en som rökt sju paket cigg idag, hon satte sig bakom mig. Jag blev ledsen.. Hon luktar illa..

tiiiidigt!

Att gå upp 06.45 på sin lediga dag som dessutom är en fredag känns lite tidigt va?

Men Morgonpasset i p3 ser till att jag får en bra start på dagen...
Okej, min frukost är heller inte fy skam med stekt ägg!

Växjö är toppen

Jag trivs verkligen så himla bra här i Växjö, och är glad att det är här och nu som jag hoppade på detta!
Vi är ett väldigt härligt gäng i klassen, dock en stor klass på 70 pers.
Igår var vi hos Cissi på förfest, sen blev det Sivans, kvällen gick nog ut på att se vem som kunde bli rundast under fötterna. Vi tog alla hem förstaplatsen.
Det blev en väldigt lyckad kväll på många plan, och jag vet inte vad mer som bör sägas.
Hoppas.

I morgon ska jag åka hem, mormor o morfar hämtar mig i Gnosjö, sen åker vi till Värnamo en runda.
Förhoppningsvis hinner jag träffa lite kompisar med. Sen blir det jobb lördag och söndag. Känns skönt att kunna jobba lite vid sidan om. Väldigt kul med att inte behöva släppa allt gammakt, utan att ha kvar lite gammalt och se hur det är på jobbet, jag har ju ändå trivts väldigt bra på korttids under åren..

Ikväll har vi suttit hemma hos Matilda, ätit muffins, pratat skit och skrattat en jäkla massa.
Vi berättade lite hur vi uppfattade varandra, jag var mystisk och överraskande. Hmm, vet inte hur detta ska tolkas, men det var positivt iaf.
De andra skulle ut, men jag bangade på det idag. Blir ändå en tidig uppgång i morgon.
Marcus körde hem mig så jag slapp gå den oänligt långa vägen hem. Så snäll var han som stod kvar på parkeringen tills jag kommit in, det är bussigt!!

Visst, det ska bli skönt att komma hemhem, men jag trivs förträffligt här i Växjö, så lite vemodigt är det!
Underbara mamsen kanske följer med hit på söndag, treeeeeeevligt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och drömma sött!

8 sept

Har varit riktigt sugen, på att börja blogga igen, ett bra tag nu.
Så nu är det dags, tror jag..

Mycket har ju hänt sen sist, den största förändringen är att jag har flyttat till Växjö och blivit sjuksköterskestuderande. Jag trivs som fisken i vattnet. Dock så trivs jag inte i min lägenhet, men här ska jag bara bo fram till 1 oktober, efter det bor jag på Campus.
Förra veckan st'ngde de av vattnet i min lägenhet två gånger utan att meddela det innan. Så i fredags var jag utan vatten 13-15.30, inte okej.... VEckan innan det regnade det in i lägenheten i springan vid fönstret, så det verkar som om manfår välja på massa vatten eller inget vatten... Haha.
Men som sagt en månad står man ut, men det ska bli riktigt gött att bo på Campus sen.

utelivet är toppen, säger ju bara att Sigges o GisleParken kan slänga sig i väggen ;) Needå, ni har er charm ni med!!

Nu ska jag göra mig skolklar, har föreläsning mellan 13-17 idag.. Hade skola i måndags med, sen ledig resten.
I helgen ska jag hem-hem, jobba och röja lite på Sigges kanske?


Det blev ett rörigt inlägg, men håll tillgodo!!


Jag blir så sur på en del människors agerande, respektlöst! Jag hade aldrig klarat av att ha det på mitt samvete!


So long-flaggstång!

RSS 2.0