Glad tjej




Hen?

Kaninvakt åt Rosa. Föreslog dock namnbyte idag då Rosa bar på pung..





Back in school!



Tillbaka i skolan med Hanna Montana! 

7 jan

Totaltrensat min garderob idag.
God hjälp från Sanna!
Ikväll invigde jag, Sanna och Karolina min lergryta. Så gott!! Mm!

Fruktmys på soffan och nu ska jag sova!






Januari- april 2013

Januari började med regn och champagne innan verkligenheten knackade på dörren igen.
Jag och Rebecka dygnade inför en tenta (iförd Super Mario-mössa). För den som undrar gick tentan bra, faktiskt den bästa jag skrivit.
Swef gästade Sivans pumpöppning och det blev en riktigt lyckad kväll. Jag hade min första efterfest med Måns, som nu är en vän som jag inte tänker släppa i första taget. Han fick även lov att ta sin första spya på Sivans när han gick bredvid mig i januari.
Sivans hade årsmöte och med det försvann fina människor, en som jag saknar är underbara Bella. Årsmötet innebar inte bara att fina människor lämnade, det tillkom nya, däribland Sanna.
Jag hade de mest fantastiska vännerna på besök, tyvärr låg jag med feber, vilket i och för sig inte var så tokigt eftersom de nästan slogs för att passa upp på mig. Jag trotsade sjukdomen och mina feberrosiga kinder och målade lite läppstift för att ändå hinna dansa loss med B-rudarna.
 En fyrbent Märta flyttade in hos Love som jag passade på att skeda för att bli frisk.
Jag var på Oskars polisexamen, lärde mig sätta pvk och lyckades få Jenny till att rensa mitt avlopp som tack för blomman jag fick..
Jag var med Kajsa på inflyttningsfest och vi fick höra att vi var syskonlika.
Josefine och Jonas kom och hälsade på, Jennyfer dukade upp kakbordet.

 
 
 
 
 
I februari kom snön och vi firade Hanna som fyllde 20, äntligen fick hon följa med till systemet. Värt att nämna är att Hanna är ytterligare en vän jag kommit nära under 2013.
Jag var med och startade upp en simskola för barn med olika funktionshinder, Solvändans Simförening..
Tillbringade en hel del kvällar med världens bästa Karolina då det föll sig så bra att hon bor granne med simbassängen.
Fick en alla hjärtans dag-middag av mina fina grannar Selma och Lotta.
Bjöd Anna på iste.
SkåneS Nation hade medlemscrawl för sina medlemmar, jag öppnade upp min lägenhet och sammanlagt under kvällen var vi drygt 80 personer där.
Min och Pontus första kväll som ansvariga på Sivans tillsammans gick galant.
Vi började renovera Sivans nedervåning inför det kommande 30-årsjubileumet vilket bland annat innefattade att jag tillsammans med Oskar och Robin åkte till Lidköping vid sju på morgonen, dagen efter att jag varit ansvarit på Sivans och inte hunnit gå och lägga mig ännu. Men möblerna behövde komma till Växjö så med kudde och filt satte jag mig i baksätet och sov. Det blev många timmar på Sivans sista veckan i februari, timmar som även resulterade i härligt sällskap och att vi lärde känna varandra ännu mer.
 
 
 
 
Mars tog vid där februari slutade och därmed fortsatte renoveringen av Sivans.
lördagen den 2 mars firade vi 30 år, vi jobbade in i det sista. En felberäkning gjorde att jag och Sanna fick åka till Skene natten till lördagen för att köpa tyg tidigt lördagmorgon. Jag lämnade Sivans strax efter 18 på kvällen, hem och duscha för att sedan gå vidare till förfest med tårta och bubbel. När klockan slog 22 drog Jesper och Pontus av skynket som täckte den nya loggan samtidigt som Anton och Robin fyrade av fyrverkerierna. Vad jag gjorde? Jag stod och grät..
Resterande delar av mars bjöd på praktik på Rättspsykiatriska regionkliniken. Frukostar tillsammans med Hanna, tapas, bubbel och sena kvällar med Hanna.
Besök vid slottsruinen med min fina Emilia.
Moltas hängde med mig på Sivans, tog en öl i baren och vaktade kontoret.
Lunch med fina vänner på Tufvan.
När jag hade haft min slutbedömning på praktiken kom Hanna och Kristin och hämtade upp mig. Med sig hade de en present, grodan Broberg. Tillsammans åkte vi till vattentornet för en pick nick i vårsolen och lite skrik i vattentornet.
 
 
 
 
 
 
April rullade på och innehöll simskola och Sivansjobb likt föregående månader. Det bjöds även på praktik, denna gång var det infektionsavdelningen på Centrallasarettet i Växjö som jag gästade, för första gången kände jag mig som en riktig sjuksköterska. Detta gjorde att jag även var tvungen att ta blodprov på mig själv. Praktikperioden förgyllde jag och Hanna för varandra genom att skriva små lappar och sätta på varandras hänglås i omklädningsrummen.
Jag åkte till Halmstad en helg för att hänga med B-rudarna. Alltid lika trevligt vill jag lova!
Kanin flyttade åter till Växjö och vi hängde en del på soffan.
Jag besökte Johanna, Jönköping och vårsolen där det hanns med en AW med hennes jobbarkompisar.
På självaste Bulle-med-bulle-dagen (10/4 för er som inte vet) testade jag för första gången denna märkliga skånska fika med skånska Hanna.
Hann såklart även hänga med Sanna en hel del!
 
 
 
 
 
 

Året som rann iväg

De senaste dagarna har jag försökt tänka igenom år 2013.

Vad gjorde jag egentligen med det året? Är det något jag är extra stolt över att bära med mig? Gjorde jag något galet? Något roligt? Något tråkigt? 

Det första som kommer upp när jag tänker igenom året är tråkigt nog att jag inte avslutade det en av glad och härlig känsla i kroppen.Eller jo, kanske för stunden på nyårsafton då jag fick fira med två av mina absolut bästa vänner. När jag tänker på mig själv så tänker jag på en person som nästan alltid är glad och gärna delar med sig av sitt skratt, förhoppningsvis finns det dock en mening i allt som sker, och då även en mening med att man ska få lova att vara lite ledsen ibland.


I det stora hela har jag ändå haft ett bra år, jag har blivit ännu tightare med vänner och kommit till insikt med att de flesta av de människorna jag umgås med är människor som jag vill se på mitt bröllop om jag någon gång gifter mig.

Det får jag ändå säga är en fantastisk tanke att bära med mig från 2013!


Gråa dag

 
Världens gråaste dag. 
Typ. 
Regnet rinner på rutorna och jag är inte sugen på att göra någonting alls.
Skulle kunna tänka mig att gå o lägga mig i sängen igen. Chansen att hitta inspiration och motivation där är nog tyvärr lika med noll. 
 
Jag hänger på Erikas blogg tills jag kommer på något bättre att göra. Men det är inte så att jag har bråttom med att komma på något nu för den bloggen är helt fantastisk!
 
 




Fredagsmys

En alldeles förträfflig kväll har avslutats. 

Jag, mamma och lillebror var i Jönköping en sväng. 
Det resulterade sedan i att jag stannade kvar för att möta upp Louise, Hanna och Malin för mat på Tegel matbar & galleri. 
Goooood mat!

Getost, betor, honung och valnötter till förrätt. Därefter en god ryggbiff! Yummi!!





Köffe

När mamma avslutar för dagen på jobbet dricker jag gott kaffe. 
Bra fördelning tycker jag!





Piggelin för en piggelin.

Pigge på nyårsdagen är smarrigt vill jag lova!






RSS 2.0