En perfekt ihopmixad dag

Här kommer en mix av bilder från senaste veckan.Det är lite så här jag skulle kunna tänka mig alla dagar! 

Maten eller fikat i sig är egentligen inte det väsentliga i dessa bilder, utan att jag får vara med människor jag trivs med och människor som jag kan umgås med i alla situationer. 

Frukosten är från när jag och Lotta var lite bakis, eller iallafall trötta, i söndags. 

Kanelbullen och kaffet var från i lördags efter en promenad i solen med Lotta. 

Grillen är från idag när världens bästa lillebror var och hälsade på. 

Sist kommer semlor och lite bubbel, även denna bild med Lotta. Detta var en kväll när vi mest gråtit de senaste dagarna och upplevt negativa känslor. Men någongång vänder det och denna dag var precis en sån dag när jag kunde skratta helhjärtat och gråta glädjetårar istället för ledsna tårar. Man kan verkligen säga att vi fångade dagen (ja lite klyschigt kanske) och bara njöt.


De senaste veckorna har jag varit lite upp och ner i humöret och jag och Lotta har delat mer känslor än vad vi gjort under hela perioden vi känt varandra. 
Det har varit gråt, skratt, tomhet, ilska, frustration och lycka som har varit helt underbart att få dela dess känslor med henne. 
Alla behöver ha en vän som Lotta! Att jag har henne en trappa ner gör det bara om möjligt ännu mer perfekt!


Det finns såklart många fler än Lotta och Johan som får mig att trivas och må bra, bara det kan jag skratta mig lycklig åt!
Att skratta mig lycklig är precis det jag ska göra nu, somna med ett leende på läpparna och inte låta någon ta ifrån mig den fantastiska känslan av lycka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0