141001

Onsdagen den 1 oktober åkte jag och mamma ner till Lund för ett läkarbesök.
De nöjer sig inte med att skicka mig till en vanlig hudmottagning utan jag är kallad till "Hudmottagning specialiserad". Inte ett enda utslag syns på min kropp och livet är faktiskt ganska gött =)
 
Vi blir invisade på ett rum, ett ganska stort undersökningsrum tänkte jag, och efter en stund kommer två läkare och träffar oss. Vi går igenom allt mellan himmel och jord. Jag menar verkligen ALLT. Jag har med lite journalanteckningar och provsvar som de inte hunnit få. Läkarna berättade även att de involverat fler läkare för att försöka reda ut vad det är för fel på mig, att de ska gå och diskutera med dessa läkare och att de sedan kommer tillbaka.
I ca 45 minuter var de iväg och diskuterade vidare med de övriga läkarna innan de kom in på rummet, på en halv sekund stod det plötsligt 12 läkare, alla specialister, inne på rummet och stirrade på mig. Visade bilder på telefonen hur jag har sett ut samtidigt som frågor haglade över mig. Efter några minuter var de nöjda och lika snabbt som de kommit in var de borta. Ytterliggare diskussioner mellan läkarna.
 
Efter ett tag kom en av de läkarna jag först träffat tillbaka för att berätta vad de kommit fram till. De uteslöt helt Schnitzlers syndrom, vilket jag tyckte var en otrolig lättnad. Vidare bedömde man det som kronisk urtikaria, att jag ska fortsätta ta en tablett Telfast på kvällen samt fortsätta med ljusbehanlingen tre gånger i veckan. Man kan inte riktigt svara på vad det beror på, men en rimlig orsak är stress..
 
När vi var klara med läkarbesöket mötte vi upp Janssons Jenny på stan för att äta en god lunch, god lunch och trevligt sällskap, det är allt man behöver.
 
När lunchen är avklarad lämnar jag och mamma Lund och det känns riktigt bra, skönt att slippa Schnitzler..

(Mer om denna trista resa finns att läsa under kategorin "karusellen")


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0