141020

Jag sover skitdåligt vissa nätter, förknippar det med utslagen, när de är på gång och spökar i kroppen blir hela kroppen orolig och jag kan helt enkelt inte sova.
När jag var på ljusbehandlingen 17/10 tog jag upp detta med sjuksköterskan, hon kikade lite på biverkningar av min medicin och var mer inne på spåret att det är just en biverkning från denna som gör att jag inte kan sova. Sömnströningar och mardrömmar, det ingår som tänkbara biverkningar. Kanske är tabletten förklaringen till varför jag jagades av ryska maffian häromnatten..
 
Hur som helt så går hon och pratar med läkaren under tiden att jag får min ljusbehandling, när den är klaroch hon är tillbaka säger hon att läkaren kan tänka sig att ta mig som extrapatient vilken dag som helst under kommande vecka, även om det är ganska tjock i tidsbokningen egentligen.
 
Måndag 20/10 går jag på ljusbehandling, som faktiskt blev min sista, och träffar därefter min läkare, ett kort och snabbt besök trodde jag. Men icke, noggrannhet och hjälpsamhet är nog hennes mellannamn. Vi sitter och pratar i 45 minuter, hon vrider och vänder på det mesta. konstaterar att ljusbehandlingen inte verkar hjälpa mig, så den kan jag skippa. Till slut bestämmer hon sig för att kasta om lite i mina läkemedel, Hon bestämmer sig även för att kasta om lite bland mina mediciner, jag ska nu ta Telfast på morgonen och Cetirizin på kvällen. Hon funderar även kring orsaker till mina utslag och tycker att jag ska begränsa min kost lite, börja med att enbart äta kyckling, morötter och potatis i några dagar för att sedan lägga till några livsmedel i taget. Det är vissa saker jag ska undvika, däribland e-ämnen.
Hon ordinerar även prover på mig, som Love tar under kvällen.
Allt från Hepatit, fördoämnesallergi och magsår, till streptokocker i halsen. Åtta rör blod, ett halsprov, ett urinprov och ett avföringsprov.
Lugn vänner, de två sista slapp Love, de fixade jag själv.

 
 (Mer om denna trista resa finns att läsa under kategorin "karusellen")
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0