141021-141027

Kyckling, potatis och morötter tröttnar man ganska snabbt på vill jag lova. 
Frukost, lunch, och middag.
Jag lånade en råsaftscentrifug av Sara, så att jag kan dricka något annat än vatten. Morots- och äppeljuice är faktiskt en höjdare! Jag bakade även ett eget bröd, med havremjölk och rismjöl, det var inte en lika stor höjdare, men iallafall något annat än kycklingfilé och kokta morötter till frukost..
Jag började med den strikta kosten på tisdagen den 21/10,  onsdag och torsdag levererade få utslag. 

Torsdag 23/10 fick jag även veta att alla de prover jag och Love tog såg bra ut, bortsett från urinprovet. Så nytt kisseprov som skickades på odling på fredagen.
På torsdagen hade jag ett missat samtal på telefonen, tänkte att det nog var från hudmottagningen och provsvar, så jag chansar lite, gör en fuling och tar sparkcykeln och åker ner där. Visst var det så att de hade ringt, och visst var det så att jag även denna gång fick träffa läkaren lite snabbt och smidigt, jisses säger jag bara, vilken service. Står alla alltid i givakt för mig där!?
 
Måndag 27/10 smakar jag en kaka med lime i på jobbet, kan den limen ha gjort att min kropp återigen ballade ur? Jag vet inte. Kanske. Hur som helst så var det inte bra de följande dagarna, visserligen började det lite innan limekakan, men den kanske förvärrade?
Svullnar kring låren, massa utslag, stramar och sticker i huden, svullnar kring anklarna.. På tisdagen har min högra fotled svullnat så pass mycket att jag knappt kan stödja på foten, ont ont ont. 
 

(Mer om denna trista resa finns att läsa under kategorin "karusellen")
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0