141030

Igår var jag ledig, och tur var det.
Vaknar upp och har utslag på hela kroppen, inklusive ansiktet. Jag är svullen över ögat och läppen och ser inte alls trevlig ut. 
Vid kvart över ett ringer de från hudmottagningen och säger att de vill ha ytterligare nya prover och frågar om jag jobbar. Berättar att det var ganska lägligt att de ringde just då för att min kropp koasar, en vänlig röst åp andra sidan säger då "men du, ska du inte ta och komma hit då?".
Hade precis klivit ur duschen, men drog på mig kläderna och var på hudmottagningen 45 minuter senare. Blir mött i väntrummet av den trevliga undersköterskan som ringt mig, hon följer med in i receptionen och förklarar att jag ska träffa läkarna, även om det inte finns någon tid bokad för mig. 
Sagt och gjort, jag får direkt gå in på ett rum, får snabbt träffa och min läkare som sedan hämtar ytterligare två läkare som kikade på mig, de går iväg och diskuterar kommer fram till att jag ska prova att byta mediciner en gång till. Så nu är det Aerius och Kestine som gäller morgon och kväll.
Fick även lämna nya blodprover som denna gång ska skickas till Skåne för analys.
 
Återigen blir jag förbluffad över den goda vård och service jag får på hudmottagningen, 45 minuter efter att jag får ett samtal om att nya prover ska tas får jag träffa tre doktorer. Har även fått god service när jag gick på ljusbehandlingarna, jag kunde ringa ner och ändra och byta tider lite som jag ville (om det krockade med något på jobbet och jag var tvungen att byta) och varje gång löste de det åt mig på ett smidigt sätt. 
Helt ärligt så känns det nästan som att jag kan komma och gå hur jag vill.
 
Det känns verkligen att de är där för mig, och tur är det. De här utslagen får mig snart att kräkas och vilja kasta sönder saker.
Utslagen gör mig utslagen.
 
Har varit ledig idag med, men jag orkar ingenting. Vaken några timmar, sover lite, vaken några timmer, sover lite, och så håller det på..
Har en jobbhelg framför mig, får se hur det gå.
 
Så här ser den nakna sanningen ut idag
 

(Mer om denna trista resa finns att läsa under kategorin "karusellen")

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0