Dag två

Igår ägnade jag ganska lång tid till att googla, på gott och ont.
Jag anser att Google är ett fantastiskt hjälpmedel om det används på rätt sätt.
Det är även ett bra sätt att ta till om man önskar få en depression i samband med något sjukdomstillstånd.
 
Jag har lärt mig under åren, och kanske främst under min sjuksköterskeutbildning, hur viktigt det är att vara källkritisk. Jag har även lärt mig att det i de allra flesta fall svämmar över av negativ information om man söker information och sjukdomar. 
Jag bestämde mig ändå som sagt att googla.
Tänker att det är bra att ha ett litet hum om vad det här handlar om innan jag kommer ner till Lund, detta för att jag ska kunna ställa många frågor och få så mycket klarhet och svar som möjligt.
Sen är det läkarna som får svara på mina frågor, inte Google.
 
Idag började jag dagen med tio betapred-tabletter. Jag vet inte om det var rätt eller fel, men för att kunna ha en bra dag var det vad som krävdes. Läkaren tyckte inte jag skulle ta mer kortison för att det kan ge värre symtom efter kortisonkuren, men när man inte orkar mer och kroppen ballar ur är det en snabb lösning.
Armarna och benen var fyllda med utslag som både kliade och gjorde ont när jag vaknade idag.
Det var begravning för min älskade lilla mormor idag och jag behövde kunna stänga av all klåda och smärta. En fantastisk och fin begravning, såklart väldigt ledsam och med många känslor som flög runt. Men den finaste begravningen man kan tänka sig.
 
Nu tänker jag lägga mig på soffan och göra absolut ingenting. Är helt slut i kroppen. Säkerligen med anledningen av allt känslosvall som varit under dagen och kanske även av kortison och antihistamin (som jag tänkte att jag tar idag bara för att jag inte vill ändra något en dag som denna).

(Mer om denna trista resa finns att läsa under kategorin "karusellen")

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0